KERÉKPÁROK / CROSSTREKKING
sebesség 21-30
kerékméret 28"
vázméret  15"-21"
vázak férfi és női
A megfelelő vázmagasság elengedhetetlen a kényelmes, biztonságos és hatékony kerékpározáshoz. A váz felsőcsöve és a test lágyéka között megfelelő távolságságnak kell lennie. Ez a kerékpárról történő biztonságos leszálláshoz és a kerékpár manőverezéséhez elengedhetetlen.

Az itt található táblázat irányadó a vázméret megfelelő kiválasztásához. Fontos szempont azonban a lábak hossza is, amelyek eltérőek lehetnek az átlagostól.

A teljesen pontos vázméret kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki a kerékpárt partnerüzleteinkben!
Magasság
Váz
152 - 162

17"
167
18"
172
19"
175
20"
177 <

21"
Elrejtés
CROSSTREKKING
A crosstrekking kerékpárokat azoknak ajánljuk, akik egyúttal aszfalton és terepen is szeretnék használni kerékpárjukat. Egy jól megtervezett vázzal, egy megfelelő teleszkóppal, bízható alkatrészekkel és ilyen jellegű felhasználásra tervezett külső gumikkal mindez lehetséges. Nem csak a férfi, de a női kerékpárosok is megtalálhatják a számukra ideális crosstrekking bringát, hiszen nekik női geometriával és megjelenéssel rendelkező bicikliket kínálunk. Azoknak ajánljuk ezt a kategóriát, akik például hétköznap munkába járnak vele aszfaltúton, de hétvégénte szeretnek kimerészkedni terepre is.