KERÉKPÁROK / E-bike / Elektromos kerékpár
sebesség 3-27
kerékméret 27,5"-29"
vázméret 16.5"-21"
vázak férfi és női
A megfelelő vázmagasság elengedhetetlen a kényelmes, biztonságos és hatékony kerékpározáshoz. A váz felsőcsöve és a test lágyéka között megfelelő távolságságnak kell lennie. Ez a kerékpárról történő biztonságos leszálláshoz és a kerékpár manőverezéséhez elengedhetetlen.

Az itt található táblázat irányadó a vázméret megfelelő kiválasztásához. Fontos szempont azonban a lábak hossza is, amelyek eltérőek lehetnek az átlagostól.

A teljesen pontos vázméret kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki a kerékpárt partnerüzleteinkben!
Magasság
Váz
152
14"
157
15"
162
16"
167
17"
172
18"
175
19"
177
20"
182
21"
Elrejtés
e-BIKE
Az elektromos kerékpárok egy teljesen új dimenziót tárnak elénk a mindennapi közlekedésben és a hobbi szintű kerékpározásban egyaránt. A Shimano Steps rendszerével például nagyon könnyeddé válik a városi közlekedés is. Elektromos túrakerékpárjaink segítségével most még könnyebb lesz barangolni, hiszen nagyobb teherbírásuknak és az elektromos rásegítésnek köszönhetően észre sem vesszük, hogy pörögnek alattunk a kilóméterek. Az új elektromos hegyi bringáinkkal pedig már a mászás sem akadály, hiszen a könnyedén feljuthatunk a legmagasabb hegycsúcsokra is, hogy onnan aztán lefelé is csapathassunk.