Kerékpárok / MOUNTAIN BIKE
sebesség 11-30
kerékméret 26"-29"
vázméret  14"-21"
vázak férfi és női
A megfelelő vázmagasság elengedhetetlen a kényelmes, biztonságos és hatékony kerékpározáshoz. A váz felsőcsöve és a test lágyéka között megfelelő távolságságnak kell lennie. Ez a kerékpárról történő biztonságos leszálláshoz és a kerékpár manőverezéséhez elengedhetetlen.

Az itt található táblázat irányadó a vázméret megfelelő kiválasztásához. Fontos szempont azonban a lábak hossza is, amelyek eltérőek lehetnek az átlagostól.

A teljesen pontos vázméret kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki a kerékpárt partnerüzleteinkben!
Magasság
Váz
152
14"
157
15"
162
16"
167
17"
172
18"
175
19"
177
20"
182
21"
Elrejtés
ENDURO
Az enduro kerékpárok világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az idei modelljeink a virtuális forgáspontot használó, 160 mm rugóútat biztosító Swift Link-rendszerrel készülnek. A Swift Link felfüggesztés maximális érzékenység biztosít a tekerésből eredő energiaveszteség nélkül. Azoknak ajánljuk, akik maximálisan adrenalinfüggőek.
ALL MOUNTAIN TRAIL
Ezek a kerékpárok az enduro kerékpárjaink kistestvérei. Az itt található összteleszkópos kerékpárok 140 mm rugóúttal rendelkeznek. A Key és a Jig modellek 29"-os kerékkel, míg a Mattock modellek 27,5"-es kerékkel készülnek azért, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kerékpárt.
MOUNTAIN BIKE XC
A mountain bike xc kerékpárok azoknak készülnek, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni. A Mountain Bike XC kategória a hétköznapi MTB kerékpárjaink továbbfejlesztett változatai. Magasabb felszereltségi szinttel, professzionálisabb alkatrészekkel szereljük azért, hogy kerékpárjaink megbízható, gyorsak és könnyűek legyenek. A csúcskategóriás Monsun modelljeink karbon vázzal készülnek. Az itt található kerékpárokat aktív sportolásra és versenyzésre ajánljuk.
MOUNTAIN BIKE
NŐI MOUNTAIN BIKE
Kifejezetten hölgyek számára fejlesztett mountain bike-ok. Ezen kerékpárok 26" és 27,5" kerékkel, valamint alacsony felsőcsövekkel készülnek, hogy a hölgyek minél nagyobb biztonságban és kényelemben kerékpározhassanak. Ezenkívül rövidebb kormányszárakat, keskenyebb kormányokat és nőknek fejlesztett nyergeket használunk. De ne felejtsük el azt sem, hogy a kerékpárok megjelenése is kifejezetten a hölgyeknek lett tervezve.